Skip to main content

ИТ Услуги

ИТ Услуги за Бизнес и Частни клиенти

Компютърни услуги

ИТ Услуги за Бизнес и Частни клиенти

ИТ24 ЕООД е фирма предлагаща цялостни услуги в ИТ сферата. Дългогодишния ни опит ни дава възможност да предложим качествени и професионални ИТ услуги. С коректното и професионално отношение към всички наши клиенти, изградихме доверие като предпочитан и надежден бизнес партньор.

компютърни-услуги

Компютри

Компютърни услуги

Фирмата предлага професионални компютърни услуги на персонални компютри и лаптопи. Инсталация и преинсталация на операционни системи, софтуерни продукти, защита и архивиране на данни. Възстановяване на изтрити или повредени файлове. Ремонт на компютри и лаптопи, както и цялостна диагностика на компютърната техника.
ИТ Услуги

Сървъри

Компютърни услуги

Фирмата разполага със специалисти за изграждане и поддръжка на сървърни системи Linux & Windows. Съществуват различни сървърни варианти в зависимост от тяхното предназначение. Дългогодишният ни опит ни дава възможност с инсталирането, конфигурирането и поддръжката на Windows Server, Mail Server, NAS Server, Виртуални сървъри и т.н.
Мрежи - ИТ Услуги

Мрежи

Компютърни услуги

Компютърната мрежа е основен фактор в една ИТ инфраструктурата. За да се гарантира безпроблемна работна среда е необходимо добро планиране при изграждането, както и капацитет на висока скорост и добра мрежова защита. Ние планираме и изпълняваме всички дейности така че мрежата да отговаря на всички изисквания за сигурност.
Видеонаблюдение

Видеонаблюдение

Компютърни услуги

Необходимостта от видеонаблюдение вече присъства във всеки офис или частен дом. Изборът на система за видеонаблюдение е от изключителна важност. Ние можем да ви предложим проектиране, доставка и монтаж на системи за видеонаблюдение. Работим със всички официални вносители като с това гарантираме най-ниски цени.
Уеб Дизайн

Уеб Дизайн

Компютърни услуги

Фирмения уебсайт е идеално решение за достига до нови клиенти, както и да представите вашите услуги или продукти в интернет. Ние можем да ви предложим предизвикателна и модерна визия. Независимо дали е статичен или динамичен фирмения уебсайт, дали продавате продукти или предлагате услуги, ние сме насреща, за да Ви предложим нашите идеи.
Доставка и монтаж на ИТ техника

Доставка и монтаж на ИТ техника

Компютърни услуги

Фирмата предлага доставка, монтаж и конфигуриране на компютърна периферия / техника като принтери, скенери, мултифункционални устройства и др. Също така предлагаме доставка на всички видове консумативи свързани с устройствата на преференциални цени на всички наши клиенти.

Ние сме на разположение за всякакви въпроси, свързани с нашите ИТ услуги.